Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Entradas | Fotos | Críticas | Bares | Discos | Grupos | Links |
  Estás en: Inicio > Conciertos > TOTABLUES + POYO MOYA EN EL CAFE ROCK&ROLL
| Iniciar Sesión |


Clica aquí para ampliar la imagen


Torrent de l'Olla, 48
08012 Barcelona
Barcelona
Metro Línea 3 - Parada DiagonalMetro Línea 5 - Parada Diagonal

+ conciertos en El Cafe rock&roll


+ conciertos en Barcelona


      TOTABLUES & POYO MOYA (Blues)


21:30h.


Bookmark and Share     Comentar


TOTABLUES & POYO MOYA Blues and more...
Cristian "Poyo" Moya és un pianista argentí de gran trajectòria que abasta moltíssims estils, tots interpretats amb gran destresa i passió. Més de 30 anys assegut davant al piano i més de 20 anys com a pianista professional de Blues, Jazz, Tango, etc, al voltant del món, avalen el talent d'aquest gran músic.
TotaBlues és un harmonicista i cantant amb més de 20 anys de trajectòria que ha passat per la majoria de festivals de Blues d'Espanya i l'Argentina, té més de 10 discos editats des de 1999 i gira per Espanya com harmonicista de BOB Margolin (USA, ex MUDDY WATERS Blues Band) des de 2010, ha girat amb BOB Stroger al llarg de tota Rússia el 2015, i a més ha acompanyat amb la seva banda a llegendes del Blues com LOUISIANA RED, KENNY "BLUES BOSS" WAYNE, Barrelhouse CHUCK, JAMES WHEELER entre altres ..

Junts han format un duo que recorre el Blues a través del mapa dels Estats Units i del temps ... Un viatge des de New Orleans, passant pels Juke joints del Mississippi, Memphis, St Louis, fins a acabar en els clubs de Chicago. ..
Des Otis Spann, recordant a Ray Charles fins Johnnie Johnson ...
Blues, Gospel, algun Jazz i una mica més ...
A la tardor de 2017 van treure a la llum el seu primer disc a duo: "Blues & More", on queda plasmat tot el talent i diversitat d'aquests dos artistes ...

Gran ocasió de poder gaudir per primera vegada en el cafe Rock & Roll d'aquests dos Grans artistes Junts, Piano i harmònica, harmonica i piano en un mà a mà genial! si no vols que t'ho expliquin ... vine el Pròxim Dissabte a partir de les 21.30h!!

(Per a poder gaudir de la música i per respecte es prega silenci durant el concert Gràcies a tots!)


No hay ningún comentario


Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión


¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

INICIAR SESIÓN

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".

E-mail
Contraseña
  Olvidé mi contraseña


Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2017 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso